Hur man spelar poker!

Posted on Categories Uncategorized

Är du ute efter att bättra på ditt pokerspel? Undrar du hur du ska tänka för att ha större chans att vinna i långa loppet? Här kommer några tips som gör varje spelare bättre och vassare i sitt spelande.

Tre bra tips

  • Spela säkert. Visst det kan låta cliché, men det är säkert spel som ger långt resultat. Det finns ingen anledning att chansa på att du kommer få rätt kort tre drag i rad och duktiga spelare plockar upp sådana signaler jättesnabbt. Försöker du bluffa för mycket, eller chansa för mycket, kommer du bli utmanad oftare. Detta medför att du kommer bli tvingad att betala dyrt för chansningar som sällan går hem.
  • Variera ditt spel. Apropå att plocka upp signaler, duktiga spelare markerar ut vilka vid bordet som tenderar att bara spela på säkra kort hela tiden. Har du blivit märkt som en säker spelare kommer ingen vilja utmana dig när du går in i ett spel och kommer bara kunna vinna småpotter i sådana fall. Spela säkert, men inte enbart. Att bli märkt som en säker spelare ger dock möjligheten att kasta runt sitt spel och vinna enkla potter genom bluffar.
  • Utmana motståndare som du misstänker bluffar när du har en halvbra hand. Är du duktig på att tyda signaler ser du snabbt vilka spelare som försöker sig på fulingar. Det krävs inte alls mycket för att utmana dessa, men pass på att i alla fall ha något halvbra som vinner. Höga par, triss eller två-par är utmärkta händer att utmana bluffare med. Var dock uppmärksam så inte potten springer iväg för långt när du utmanar, så du riskerar en massa i onödan.