Hur du maxar oddsen i Roulette!

Posted on Categories Uncategorized

Roulette är ett turspel där slumpen avgör vem som vinner. Ingen kan nämligen styra över var den rullande kulan ska hamna. Däremot så kan man själv styra över hur stora odds man har för att vinna. Är man sugen på att vinna ofta, men en mindre summa, eller vill man hellre vinna sällan, men ha chans på att vinna en stor summa pengar?

Vinn oftare i Rouletteroulette

Om man vill maximera sina chanser för vinst i Roulette så finns det vissa strategier att ta till. Man må inte kunna styra över spelets utgång, men man kan styra över sannolikheten att man vinner.

Om man vill vinna ofta så ska man satsa på kombinationer med stort innehåll. Om man till exempel satsar på en färg, jämna eller ojämna nummer eller hälften av numren, då har man nästan 50% chans på vinst. Bara nästan 50% chans, eftersom det finns en nolla man inte kan satsa på som är till husets fördel.

Chans på högre vinst

Vill man ha en chans på en lite högre vinst, men fortfarande ha stor sannolikhet att vinna så finns det andra nummer man kan satsa på. Då är till exempel ett dussin nummer perfekt att lägga sina marker på.

Det kan vara bra att satsa på lågoddsare och ofta vinna små summor. Då kan man lägga undan sin lilla vinst och med spelets gång kommer den att växa till sig.

En ruta med nummer eller en rad ger högre odds att vinna men man har chansen att ta hem en något större vinst.